Hurling Inside - The Curiously Strong Forester.

Vilket jobb vill man ha?
Min mamma jobbar som arbetsrätt jurist. Jag har börjat tänka en hel del på vad jag vill göra med mitt liv efter studenten. Det finns så många vägar att gå. Det finns en massa spännande utbildningar man kan gå efteråt. Jag har märkt en del kompisar väljer att gå samma väg som en av sina föräldrar har gått. Men jag är lite osäker på att jag vill jobba med samma som min mamma jobbar med. Hon gör ett bra jobb och hon jobbar för bra grejer, men jag är inte så säker på att jag är lika stark som henne och kan klara av den pressen som ändå kommer med ett sådant jobb. Jag är lite mjukare och lite snällare, min mamma kan vara väldigt rakt på sak, vilket jag har svårt att vara. Men det kan ju vara så att hon efter att ha jobbat i den branschen så länge att hon har fått lite skinn på näsan som kan behövas. Men jag vet inte riktigt vad jag vill göra än. Man kan ju alltid byta jobb om man inte trivs med det, men om man ska gå en lång utbildning för att få det jobbet så kan det ju vara bra att man verkligen är säker. Jag skulle föredra att jobba på ett lite lugnare jobb, kanske ett lite mer kreativt jobb. Jag funderar då på florist eller så. Det verkar som ett trevligt yrke. Man får ta hand om lite blommor och göra fina buketter och arrangemang. Det låter som ett trevligt jobb. Men vi får se lite senare. Jag har ju fortfarande tid att fundera innan jag behöver bestämma mig. Jag vill ta det lugnt och tänka i lugn och ro innan jag bestämmer mig för något. Jag har ju ändå tid på mig.