Hurling Inside - The Curiously Strong Forester.

Proteinfoder för djuren

Gott med indisk restaurang.


Bra mat för djuren

Ja man vill ju att djuren ska få bra proteinfoder så att dom får i sig det som dom behöver och det är ju jätte viktigt så att dom mår så bra som möjligt och att dom kan växa och må bra.
Det är bra att det finns så mycket bra foder att välja på så att man kan hitta det som passar bra för djuren och att det blir så bra som möjligt. För på så sätt så kommer det att bli så som man vill och dom kommer att växa och må bra.

Hitta ett märke som man tycker om

Ja man får hitta ett märke som man tycker om och som man känner att det blir så bra som man vill ja det finns så många bra saker som man kan välja på så det gäller att välja det som man känner kommer att fungerar bäst och som man har provat och som djuren äter.
Man kan ju börja lite lätt och se vad det är dom tycker om och se om det fungerar och gör det det så kan man köpa mer av det och se till att det blir så mycket som man vill och som man kommer att kunna få det att bli så mycket som man önskar. Ja man hittar gärna det som man vill ha till djuren och att dom ska äta det som dom tycker om och som dom mår bra av. Då kommer dom att må bättre och växa som dom ska. 
Ja man får helt enkelt leta sig fram och se vad det är som man kan göra och se om det finns något som man kan göra för att det ska bli så bra som möjligt och att man kan hitta det fodret som dom gillar och äter.